LINTUOPASTUSTA YKSITYISILLE

LINTUOPASTUSTA YKSITYISILLE

LINTUOPASTUSTA YKSITYISILLE

Näe ja koe enemmän oppaan kanssa!

Järjestämme opastettuja linturetkiä Varsinais-Suomen parhaille lintupaikoille. Jos valmiiksi suunnitellut retket eivät sovellu Teille, niin myös yksityiset opastetut linturetket onnistuvat kauttamme. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

 

Lintukävelyt:

Järjestämme 2-3 tunnin mittaisia lintukävelyitä mm. Turun Ruissalossa, Raisionlahdella, Kaarinan Järvelän kosteikolla ja Littoistenjärvellä, Turun Katariinanlaaksossa, Kaarinan Rauvolanlahdella, Kaarinan Kuusistonlahdella sekä Salon Halikonlahdella. Lintukävelyillä edetään rauhallisesti luontoa tarkkaillen ja useimmiten helppokulkuista maastoa, joten ne soveltuvat kaikille. Omia kiikareita tai kaukoputkea ei välttämättä tarvita, mutta kannattaa ottaa mukaan, jos sellaiset ovat saatavilla. Lintukävelyille ei ole ennakkoilmoittautumista. Seuraa retkikalenteria, niin tiedät missä milloinkin kiikaroidaan. Tervetuloa mukaan!

Hinta 20 euroa / hlö, TLY:n jäsenet 15 euroa / hlö. (Maksu käteisellä ennen retkeä)

 

Päiväretket:

Järjestämme noin 8 tunnin mittaisia päiväretkiä Varsinais-Suomen parhaille lintupaikoille sekä myös Varsinais-Suomen ulkopuolelle kuten esimerkiksi Poriin, Hankoon tai pääkaupunkiseudulle. Päiväretkellä liikutaan pikkubussilla tai henkilöautolla. Ryhmän koko maksimissaan 8 henkeä. Ilmoittautumiset osoitteeseen info@linturetket.fi tai numeroon 0407089722. Seuraa retkikalenteria, niin tiedät missä milloinkin kiikaroidaan. Tervetuloa mukaan!

Hinta 45 euroa / hlö, TLY:n jäsenet 40 euroa / hlö.  (Maksu etukäteen tilille)

 

Lisätiedot ja varaukset: mosogotours@gmail.com tai puh. 0407089722