SOSIAALINEN MEDIA

SOSIAALINEN MEDIA

Miten sosiaalisessa mediassa ollaan?

Sosiaalinen media on nykypäivän trendi, josta on vaikea pysyä pois. Yksityishenkilöt voivat valita miten he osallistuvat sosiaaliseen mediaan, mutta yrityksen kannattaa liittyä someen, jos se vähänkin on mahdollista. Ei ole mitään ohjeistusta miten somessa ollaan, vaan jokainen valitsee itselleen sopivan tavan.

Riippuu yrityksen tarjonnasta millaisissa erilaisissa sosiaalisen median kanavissa kannattaa olla mukana. Meidän luontomatkailuun erikoistunut yrityksemme voi olla mukana melkein missä vain, koska kuvilla ja videoilla luodaan asiakkaalle mielikuvia millaiselle retkelle meidän kanssa on mahdollista päästä. Aikataulusta johtuen emme ole kovin aktiivisia sosiaalisen median kanavissamme, mutta Facebook, Instagram, Youtube ja Pinterest ovat meidän kanaviamme. Alla olevaan fiidiin päivittyy uusimmat julkaisumme. Tule mukaan seuraamaan!

Järjestämme yrityksille ja yksityishenkilöille sosiaalisen median koulutuksia. Ota yhteyttä, jos kaipaat oppia Facebookin, Instagramin, Youtuben tai Pinterestin käytössä!

[fts_mashup posts=6 social_network_posts=1 words=45 center_container=yes show_social_icon=left facebook_name=1115515995167659 instagram_name=255781799 channel_id=UCNg50WHVU2ssWqMdLeERmKw]